Termeni și Condiții

Inaintea plasarii unei comenzi pe site-ul https://magazinul-copiilor.com este necesara citirea si acceptarea Conditiilor de Utilizare ce vor fi detaliate mai jos in cadrul acestei pagini de Termeni si Conditii.

Magazinul Copiilor este administrat de S.C. ALLMEDIA CREATION S.R.L.
Bucuresti, Romania
Sector 2, Str.Aleea Deleni nr.6, Bl.T64, Sc.2, Et.5, Ap.58
cod postal: 023732
J40/9190/2016
CUI:36280491
BANCA TRANSILVANIA
IBAN(RON): RO64BTRLRONCRT0353638001

Ne rezervam dreptul de a ajusta modificari in privinta acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului https://magazinul-copiilor.com fara a notifica in  prealabil clientii sau abonatii acestui magazin online.

Accesand pagina Termeni si Conditii, va puteti pune la curent intotdeauna cu cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra la inregistrare:

Pentru a putea achizitiona jocuri sau jucarii de pe https://magazinul-copiilor.com, trebuie sa va introduceti datele personale (Nume, Prenume, Email, Cod Numeric Personal, Numar Telefon, Adresa de Livrare, etc.) pe website-ul nostru.

Prin utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare (in cazul in care nu beneficiati de transport gratuit).

Plata pentru achizitionarea produselor (jocurilor sau jucariilor) se efectueaza in numerar / cash, la receptionarea ramburs al produsului sau prin credit / debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de maxim 7 zile lucratoare, calculat de la data plasarii comenzii dumneavoastra.

Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra (starea vremii nefavorabila transportului, sarbatori nationale, situatii de forta majora, etc)

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului iar taxele de livrare  sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si sunt specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care  comanda dumneavoastra va fi expediata, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului https://magazinul-copiilor.com, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. ALLMEDIA CREATION S.R.L.. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii / dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate în platile online, operatorii de plati online, companiile de curierat, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi,:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele lor nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3)  Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c)  notificarea terților cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele sale sa faca obiectul unei prelucrari.

5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

 

Politica anti-spam

Sustinem pe deplin legislatia care lupta impotriva spam-ului. Nu ne plac practicile de acest gen, nu practicam si nu incurajam  spamul..

Prin abonarea la website-ul nostru va dati acordul de a primi noutatile de pe aceasta, buletine informative, comunicari electronice din partea noastra etc.

In cazul in care sunteti abonatul nostru si nu mai doriti sa primi noutatile, buletine informative, comunicari electronice din partea noastra etc. aveti intotdeauna optiunea de a va dezabona imediat.

 

Responsabilitati privind produsele

S.C. Allmedia Creation S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “Returnarea Produselor„.

Magazinul Copiilor nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta  in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, prin completarea Formularului de Contact.Termenul de raspuns este de 1 zi lucratoare de la primirea reclamatiei.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Allmedia Creation S.R.L.

In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Allmedia Creation S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual https://magazinul-copiilor.com

Politica de Retur

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, în termen de 30 zile calendaristice.
Perioada de retragere expira dupa 30 zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor sau, in cazul bunurilor multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separat, data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin Formularul de Contact catre S.C. ALLMEDIA CREATION S.R.L.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

 

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastra pentru produsele comandate, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 15 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Suma inapoiata nu include cheltuieli de transport sau alte servicii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati si trimitem curierul la dumneavoastra sa ridice produsul pe care vreti  sa il returnati.  Costul de transport pentru retur este suportat de catre client. Nu primim produse returnate prin posta sau trimise cu ramburs.

Returnarea baniilor aferenti comenziilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar, dupa ce primim produsele de la dvs.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit la livrare si doriti sa returnati anumite produse diminuand astfel valoarea comenzii dumneavoastra sub pragul la care ati beneficiat de transport gratuit, din suma returnata vi se va retine contravaloarea transportului initial. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care doriti sa returnati toata comanda.

 

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile cu valoare mai mare de de 250 RON