Returnarea produselor

 Cum trebuie sa procedam daca vrem sa returnam produsele achizitionate de pe site:

Conformandu-ne legii in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 14 zile de la achizitionarea produsului. Renuntarea la actul de cumparare in termen de maxim 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin firma de curierat. Produsul achizitionat si care se vrea returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original si cu toate actele de insotire).

Cheltuielile de returnare (transport catre depozit) vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat catre depozit. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi revandute, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (cel in care va fost livrat) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca resigilate.
Clientii care doresc sa returneze jocurile sau jucariile achizitionate din magazinul-copiilor.com trebuie sa faca o cerere de retur catre compania Allmedia Creation SRL, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la emiterea actelor de cumparare.

Cererea de retur se va face prin completarea campurilor din pagina de Contact cu mentiunea ” Retur produs

Acceptarea returului se va putea face doar dupa verificarea si confirmarea indeplinirii conditiilor de retur, firma noastra rezervandu-si dreptul sa decida asupra acceptarii returului.

In urma verificarii starii produsului, daca se constata ca nu indeplineste conditiile pentru retur vom informa direct Clientul. Produsul va fi returnat prin curier, cu plata la destinatie. In acest caz clientul va suporta costul transportului de retur, conform declaratiei date la momentul predarii produsului pentru constatare.

In cazul depasirii termenului, cererea se considera anulata.

Rezolutia la cererea de retur va fi trimisa clientului, printr-un mijloc de comunicare agreat (telefonic, email, fax, etc), in maxim 7 zile lucratoare de la preluarea produsului de catre Allmedia Creation SRL. Termenul de returnare al banilor, pentru cererile aprobate, este de maxim 15 de zile lucratoare de la data aprobarii returului;

In cazul in care clientul doreste achizitionarea altei jucarii sau joc din magazinul-copiilor.com , de valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului pentru care se solicita returul, returnarea se va face in cel mai scurt timp odata cu achitarea diferentei de valoare prin plata in cont sau ramburs la curier.

In cazul in care a fost aprobata cererea de retur si clientul doreste restituirea sumei de bani, suma va fi transferata in contul indicat de catre client in cererea de retur, in termen de maxim 15 de zile lucratoare de la aprobare, aceasta plata reprezentand contravaloarea produsului asa cum a fost ea inscrisa pe documentul fiscal ce probeaza achizitia produsului.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile cu valoare mai mare de de 250 RON