Politica de confidentialitate

Inaintea utilizarii acestui site va recomandam citirea aspectelor legate de Politica de confidentialitate a datelor dupa cum urmeaza!

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii / dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate în platile online, operatorii de plati online, companiile de curierat, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi,:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele lor nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3)  Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c)  notificarea terților cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele sale sa faca obiectul unei prelucrari.

5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Jurnalul de activitate

Această funcție înregistrează doar activitățile utilizatorilor înregistrați ai site-ului, iar durata de păstrare a datelor de activitate va depinde de planul și tipul de activitate al site-ului.

Datele utilizate: Pentru a furniza această funcție și pentru a înregistra activitățile în jurul managementului site-ului, sunt înregistrate următoarele informații: adresa de e-mail a utilizatorului, rolul utilizatorului, numele de utilizator, numele afișat al utilizatorului și ID-urile utilizatorilor locali, .com-site-ul de identificare a site-ului pe care se desfășoară activitatea, versiunea Jetpack a site-ului și marcajul temporal al activității.
Unele activități pot include și adresa IP a actorului (de exemplu, încercările de conectare) și agentul utilizator.

Activitate urmărită: încercări / acțiuni de conectare, actualizarea și publicarea acțiunilor, postarea și actualizarea paginilor, acțiuni de trimitere și gestionare a comentariilor / pingback, acțiuni de gestionare a pluginurilor și a temelor, actualizări widget, acțiuni de gestionare a utilizatorilor și modificarea altor setări și opțiuni diferite ale site-ului. Durata de retenție a datelor despre activitate depinde de planul și tipul de activitate al site-ului.
Vedeți lista completă a activităților înregistrate în prezent (împreună cu informațiile de păstrare).

Data sincronizată (?): Încercări de conectare reușite și nereușite, care vor include adresa IP a actorului și agentul utilizator.

Anunțuri

Această funcție este disponibilă numai pentru site-urile din planurile Premium și Professional.

Datele utilizate: Următoarele informații (puse la dispoziție de browserul vizitatorului) sunt colectate și trimise către Partenerii de cerere ai Automattic: adresa IP, datele geografice (derivate din adresa IP), agentul utilizator, sistemul de operare, tipul dispozitivului, identificatorul generat), adresa URL curentă și categoria de interes a IAB (Interactive Advertising Bureau). Datele din jurnal (adresa IP, datele geografice, agentul utilizator, sistemul de operare, tipul dispozitivului) sunt stocate timp de 30 de zile.
Codul unic de utilizator este stocat în cookie-uri și este păstrat timp de 1 an.

Activitate urmărită: afișări ale anunțurilor, evenimente legate de videoclipuri (adică pauză, mut, redare 100% etc.) sau erori și evenimente cu clicuri pe anunțuri.
Diversele module cookie sunt utilizate în următoarele scopuri: furnizarea de anunțuri direcționate către anumiți vizitatori, stocarea identificatorilor de utilizatori și colectarea statisticilor anonime ale platformelor de anunțuri.

Carusel

Vizualizările de imagini sunt înregistrate numai dacă proprietarul site-ului a activat în mod explicit urmărirea statisticilor de vizualizare a imaginii pentru această caracteristică prin filtrul jetpack_enable_carousel_stats.

Datele folosite: dacă este activată urmărirea afișării imaginilor, se utilizează următoarele informații: adresa IP, ID-ul utilizatorului (dacă este conectat), numele de utilizator(dacă este autentificat), agentul utilizator, adresa URL de vizitare,
de eveniment, limba browserului, codul de țară.

Activitate urmărită: Vizualizări imagine.

Comentariu Îmi place

Această caracteristică este accesibilă numai utilizatorilor conectați la site.

Datele folosite: Pentru a procesa un comentariu cum ar fi, se folosesc următoarele informații: ID utilizator / nume de utilizator site (trebuie să fiți conectat (ă) pentru a utiliza această caracteristică), ID-ul de utilizator specific site-ului (dacă utilizatorul este conectat la site-ul pe care a apărut similar) și un punct de date adevărat / fals care ne spune dacă utilizatorul îi plăcea un comentariu specific.
Dacă efectuați o acțiune similară din una dintre aplicațiile noastre mobile, sunt utilizate câteva informații suplimentare pentru a urmări activitatea: adresa IP, agentul utilizator, marca de timp a evenimentului, codul blogului, limba browserului, codul țării și informațiile despre dispozitiv.

Activitate urmărită: Comentarii

Formular de contact
Datele utilizate: dacă Akismet este activat pe site, datele de trimitere a formularului de contact – adresa IP, agentul utilizatorului, numele, adresa de e-mail, site-ul web și mesajul – sunt trimise serviciului Akismet (deținut și de Automattic) verificarea spamului. Datele efective de trimitere sunt stocate în baza de date a site-ului pe care au fost trimise și trimise prin e-mail direct proprietarului formularului (adică autorului site-ului care a publicat pagina pe care se află formularul de contact).
Acest e-mail va include adresa IP a emitentului, marca de timp, numele, adresa de e-mail, site-ul Web și mesajul.

Sincronizarea datelor: Postarea și postarea datelor meta asociate cu trimiterea unui formular de contact de către utilizator.
Dacă Akismet este activat pe site, adresa de IP și agentul utilizator inițial trimise împreună cu comentariul sunt sincronizate, așa cum sunt stocate în post meta.

Google Analytics

Această funcție este disponibilă numai pentru site-urile din planurile Premium și Professional.

Datele utilizate: Consultați documentația corespunzătoare Google Analytics pentru tipul specific de date pe care le colectează. Pentru site-urile care rulează WooCommerce (deținută, de asemenea, de către Automattic) și cu această caracteristică simultană și cu activarea tuturor activităților de urmărire a achizițiilor, evenimentele de achiziție vor trimite Google Analytics următoarele informații: numărul comenzii, codul de produs și numele produsului, categoria produsului, cumparate.
Google Analytics oferă anonimizarea IP, care poate fi activată de proprietarul site-ului.

Activitate urmărită: această funcție trimite evenimente de vizualizare a paginii (și eventual evenimente de redare video) către Google Analytics pentru a fi utilizate. Pentru site-urile care rulează magazine WooCommerce, sunt trimise și alte evenimente în Google Analytics

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile cu valoare mai mare de de 250 RON