Livrarea Produselor

In urma validarii telefonice a comenzii, se expediaza produsele comandate. Expedierea comenzilor se face prin firma de curierat rapid. Livrarea este posibila in majoritatea localitatilor din Romania. Pretul de transport variaza in functie de cantitate si distanta, iar in unele situatii se poate opta intre mai multe variante de transport  la momentul finalizarii comenzii dupa ce s-a furnizat adresa completa de livrare.

In cazul comenzilor care depasesc valoarea de 250 RON, livrarea produselor se va face gratuit.

Magazinul Copiilor isi rezerva dreptul de a alege modul prin care se face livrarea, în funcţie de: localitatea în care se livrează comanda, continutul si valoarea comenzii. Detaliile privind livrarea unei comenzi, inclusiv costurile de livrare, vor fi aduse la cunostinta clientului, in momentul validarii telefonice a comenzii. De regula, dar nu in mod obligatoriu, comenzile validate telefonic pana la ora 15.00 se expediaza a doua zi.

LIVRAREA PRIN CURIER

Termenul de livrare de regula este de 1-2 zile lucratoare de la data expedierii comenzii. Agentul Curier va livra coletele la adresa specificata de catre cumparator. La data livrarii comenzii, cumparatorul trebuie sa fie gasit la adresa de livrare pentru a prelua coletele. Daca dintr-un motiv oarecare, cumparatorul este disponibil doar intre anumite ore, este indicat sa contacteze telefonic cel mai apropiat sediul al Curierului pentru asistenta.

IMPORTANT:

In cazul in care agentul curier nu va gasi destinatarul la adresa specificata, va depozita coletele la cel mai apropiat sediu. Astfel cumparatorul va trebui sa ridice coletele de la sediul Curierului, in termen de 2 zile lucratoare. Cumparatorul care nu a ridicat coletul va fi inregistrat pe o lista si va pierde sansa de a beneficia pe viitor de facilitatile si promotiile oferite de Magazinul Copiilor.

La preluarea coletului, este indicat sa se verifice daca coletul si continutul acestuia sunt intacte si nu sunt deteriorate datorita transportului necorespunzator. Cumparatorul are dreptul sa refuze un colet deteriorat, cu conditia de a intocmi un proces verbal in acest sens, in prezenta agentului curier. In cazul in care cumparatorul a preluat un colet al carui continut a suferit leziuni datorate transportului necorespunzator, nesesizand acest lucru si nerefuzand coletul, importatorarticolecopii.ro nu despagubeste cumparatorul.

Plata se va face prin ramburs la momentul preluarii coletelor continand produsele comandate. Factura de regula se afla in colet si contine contravaloarea produselor comandate si taxele de livrare aferente dupa caz.

ATENTIE!

Magazinul Copiilor nu se va face raspunzator in cazul in care coletele nu se livreaza la timp, din cauza unor erori ale Curierului. Totodata, daca cumparatorul nu primeste un colet la termenul asteptat, este sfatuit sa contacteze telefonic  pentru suport la numarul: 0764 684 916

Conform legii, cumparatorul poate returna produsele cumparate, fara invocarea vreunui motiv. Detalii despre returnarea comenzilor se gasesc la pagina „”Returnarea Produselor”.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile cu valoare mai mare de de 250 RON