Despre Noi

S.C. ALLMEDIA CREATION S.R.L.

Bucuresti, Romania
Sector 2, Str.Aleea Deleni nr.6
cod postal: 023732
J40/9190/2016
CUI:36280491
BANCA TRANSILVANIA
IBAN(RON): RO64BTRLRONCRT0353638001

Am lansat acest magazin din dragoste pentru copii si pentru a veni in a ajutorul parintilor acestora care nu au timp sa colinde magazinele in vederea achizitionarii de jocuri si jucarii pentru copii lor la un raport pret / calitate avantajos. Incercam astfel ca, mentinandu-ne in standartele de calitate superioara ale celor mai buni producatori de jucarii sa va oferim preturile cat mai coborate, apropiate chiar de valoarea lor de productie.

Jocurile si jucariile oferite la vanzare prin intermediul acestui magazin online se vor ridica mereu la nivelul celor mai mari exigente preferinte dar totodata vom incerca sa acoperim si nevoile de jucarii ieftine al celor cu un buget mai redus.

Sunt mereu deschisi la orice sugestie din partea dumneavostra, ba chiar ne dorim sa comunicati cu noi despre ce jocuri sau jucarii ati dori sa regasiti in oferta noastra, in cazul in care acestea ne-au scapat. Vom tine cont de orice sugestie, iar cazul existentei unui client nemultumit, vom lua toate masurile necesare ca aceasta situatie sa nu se mai repete.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile cu valoare mai mare de de 250 RON